Ny landsungdomssekretær i ImF

 NY ARBEIDER: Bjarte Hammer Aarland(FOTO: KJETIL FYLLINGEN) Av Egill J. DanielsenAarland kommer fra Bergen og er utdannet sykepleier. Han har vært aktivt med i Bergens Indremisjon de siste årene. Aarland tiltrer i Indremisjonsforbundet 1. oktober, og vil arbeide parallelt med Kenneth Foss den første tiden.

  
NY ARBEIDER:
Bjarte Hammer Aarland
(FOTO: KJETIL FYLLINGEN)

Av Egill J. Danielsen

Aarland kommer fra Bergen og er utdannet sykepleier. Han har vært aktivt med i Bergens Indremisjon de siste årene. Aarland tiltrer i Indremisjonsforbundet 1. oktober, og vil arbeide parallelt med Kenneth Foss den første tiden.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.