Konfirmasjon i Betlehem

  – Dette er kjempespennende og veldig gøy. Med dette tilbudet har vi tatt ett skritt over ripa på båten, vi er vel nesten i ferd med å gå på vannet! Veien blir jo til mens en går, sier Haugland som selv skal stå for undervisningen for de fem-seks Betlehemskonfirmantene som allerede har meldt sin […]

  

– Dette er kjempespennende og veldig gøy. Med dette tilbudet har vi tatt ett skritt over ripa på båten, vi er vel nesten i ferd med å gå på vannet! Veien blir jo til mens en går, sier Haugland som selv skal stå for undervisningen for de fem-seks Betlehemskonfirmantene som allerede har meldt sin interesse.

I startgropa
Betlehem er andre forsamling i ImF som drar i gang et tilbud til konfirmanter. I vår stod aller første ImF-konfirmant i Samnager Indremisjon. Selv om antallet konfirmanter ikke er tosifret ennå, mener Haugland at nettopp det ikke er noe poeng i seg selv.
– Målet er ikke å få flest konfirmanter, men å være et tilbud og et alternativ til å konfirmere seg i Kirken. Mange unge ønsker seg en mer solid konfirmantopplæring enn det som tilbys gjennom Kirken, og det vil de nå få, sier Haugland.
– Mange unge har sitt åndelige hjem i Betlehem. De opplever det som helt naturlig å få konfirmasjonstiden sin her, sier Haugland som gleder seg til  konfirmasjonsopplæring og påfølgende konfirmasjon i midten av mai neste år.

Sambåndet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.