Lopper og Høstmesse

  STORT UTVALG: Kanskje det er noe jeg har bruk for her? Det er ikke lett å få oversikt over utvalget av lopper. (FOTO: KJELL HAUAN) Av Kjell HauanEt godt forhåndsarbeid var gjort da dørene ble åpnet til loppemarked i Bibelskolehallen, lørdag 4. september. Utover dagen var det folksomt, og mange gjorde gode kjøp både […]

  
STORT UTVALG: Kanskje det er noe jeg har bruk for her? Det er ikke lett å få oversikt over utvalget av lopper.
(FOTO: KJELL HAUAN)

Av Kjell Hauan

Et godt forhåndsarbeid var gjort da dørene ble åpnet til loppemarked i Bibelskolehallen, lørdag 4. september. Utover dagen var det folksomt, og mange gjorde gode kjøp både av lopper og auksjonsvarer. Ved inngangen satt loddselgerne. Her kunne en også få kjøpt mat og drikke. Barna hadde sin egen plass der de kunne holde på med forskjellige aktiviteter.

Stemningen var positiv blant alle de frivillige medhjelperne, noe vi tror også smittet over på gjestene.
Noe mindre oppslutning var om felleskapskvelden lørdag kveld. Heller ikke søndag formiddag var salen full, men her var det mange barnefamilier. Disse to samlingene var likevel en viktig del av høstmessen. Godt var det å få sette seg ned og lytte til sangen og forkynnelsen av Guds ord. Takk til talere og sangere.

Økonomisk nådde vi nok ikke fjordårets resultat. Både loppemarkedet og loddsalget gav mindre inntekter. Likevel takker vi alle som bidrog til gjennomføringen av Høstmessa for god innsats. Takk også til alle som gav lopper og gevinster, og de som støttet arrangementet ellers.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.