Marit og Irene på festreise

 SANGEN TREFFER:Mange har møtt Jesus gjennomMarit og Irenes sang.(FOTO: KJELL HAUAN) Av Kjell HauanJubileumsturneen i forbindelse med at Marit og Irene har reist med evangeliet i 30 år, ble en festreise fra Sunnmøre til Rogaland. De fleste stedene samlet de fulle hus. Det var mange som ville få med seg denne markeringen.Det hele startet på […]

  
SANGEN TREFFER:
Mange har møtt Jesus gjennomMarit og Irenes sang.
(FOTO: KJELL HAUAN)

Av Kjell Hauan

Jubileumsturneen i forbindelse med at Marit og Irene har reist med evangeliet i 30 år, ble en festreise fra Sunnmøre til Rogaland. De fleste stedene samlet de fulle hus. Det var mange som ville få med seg denne markeringen.
Det hele startet på Sunnmøre med 700 mennesker i idrettshallen på Valderøy. Deretter gikk festreisen til Sogn og Lyngmo. Så fulgte Bryne, Bremnes, Åkra og Bildøy.

Tilbakeblikk
Marit og Irene har opplevd mangt i de 30 årene de har reist sammen. Jubileumskveldene bød på tilbakeblikk både med skjemt og alvor. Her fikk de som samler på gode predikanthistorier tilfang til samlingen. Vitnesbyrd fra personer som hadde møtt Jesus gjennom evangelistenes sang og forkynnelse gjorde også inntrykk.

Videre med Jesus
Jubileumsturneen var ikke bare et tilbakeblikk. Det ble også fokusert på fremtiden. Marit og Irene ønsket å samle inn penger til prosjekt «Videre med Jesus». Pengene skal gå til forkynnervirksomhet på steder der det i dag er lite misjonsarbeid. Det ble samlet inn 128 000 kroner til dette prosjektet. I tillegg gikk overskuddet av boksalget til prosjektet.
Takk til alle som bidrog til at jubileumsturneen ble en festreise. Takk for støtte til å nå «Videre med Jesus».

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.