Fulle hus på Karmøy

 Johan Halsne Av Kristin Tonning-Olsen – I utgangspunktet var møteaksjonen beregnet til to uker. Nå har vi hatt så godt besøk og fått så god respons både på forbønn og på radiooverføringen av møtene at møtekomiteen har bestemt at det blir møter en uke til, sier Johan Halsne som selv har talt på alle møtene. […]

  
Johan Halsne

Av Kristin Tonning-Olsen

– I utgangspunktet var møteaksjonen beregnet til to uker. Nå har vi hatt så godt besøk og fått så god respons både på forbønn og på radiooverføringen av møtene at møtekomiteen har bestemt at det blir møter en uke til, sier Johan Halsne som selv har talt på alle møtene. Det er for øvrig første møteaksjonen som Halsne er med på etter at han ble ansatt i Indremisjonsforbundet i 90 prosent stilling 1. januar.

– Det er vel 15 år siden jeg har vært med på noe sånt. Og det er utrolig inspirerende og kjekt og spennende å være med. På Karmøy er det et rikt sangliv, så det er god sang på møtene. Og så er det så flott at både pinsevenner, De Frie Evangeliske Forsamlinger, Kirken og bedehuset står sammen for å vinne folk for Kristus, sier Halsne som opplever at det er stor åpenhet for evangeliet på Karmøy.

– Det kommer mange ufrelste på møtene, men jeg har ikke hørt om noen som har blitt frelst ennå. Men vi opplever at mange er veldig mottakelige for evangelisk forkynnelse, sier Halsne som blir med som taler en uke til sammen med Arnold Bjerkreim.

Også i Haugesund blir det ny møteuke. Der har Martha og Edgar Paulsen hatt møteserie i Haugesund bedehus. Den har gått så bra at forkynnerparet utvider med en ekstra uke rett etter påske.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.