Bibelskolen samarbeider med Sambåndet

 Siste utgave av Sambåndet. Derfor er «Nytt fra Bibelskolen» integrert som fire midtsider trykket på bestrøket papir i dette nummeret av bladet. Disse kan nappes ut. Samarbeidet medfører store besparelser for BBB samtidig som de i tillegg til egne abonnenter får bladet med giro ut til alle Sambåndets abonnenter. Som gjenytelse får Sambåndet tilgang til […]

  
Siste utgave av Sambåndet.

Derfor er «Nytt fra Bibelskolen» integrert som fire midtsider trykket på bestrøket papir i dette nummeret av bladet. Disse kan nappes ut.

Samarbeidet medfører store besparelser for BBB samtidig som de i tillegg til egne abonnenter får bladet med giro ut til alle Sambåndets abonnenter. Som gjenytelse får Sambåndet tilgang til BBB sine adresse-lister. De som tidligere bare har fått BBB sitt blad, vil nå også få Sambåndet fire ganger i året.

Samarbeidet er foreløpig ett års prøveprosjekt. I tillegg til reduserte kostnader for «Nytt fra Bibelskolen», håper vi samarbeidet skal gi flere abonnenter til Sambåndet og økte gaveinntekter til BBB.

Sambåndet

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.