– Bli med på notene

Av Kjell Hauan  MUSIKALSK MORO: Musikkonsulent Oddvar Tveiten synes musikk beriker forsamlingslivet. Han sprer gladelig noter og musikk videre. (FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN) – Mange steder jeg har vært har det kommet signal om at de ikke vet hva jeg kan tilby eller brukes til. Derfor ønsker jeg å nå ut med informasjon om dette, sier […]

Av Kjell Hauan

 - Bli med på notene...
MUSIKALSK MORO: Musikkonsulent Oddvar Tveiten synes musikk beriker forsamlingslivet. Han sprer gladelig noter og musikk videre.
(FOTO: KRISTIN TONNING-OLSEN)

– Mange steder jeg har vært har det kommet signal om at de ikke vet hva jeg kan tilby eller brukes til. Derfor ønsker jeg å nå ut med informasjon om dette, sier Tveiten.

Tilbudet fra musikkonsulenten i Indremisjonsforbundet er tredelt: Sangmøter, temasamlinger og ledersamlinger.

Annerledes møter. – Noen steder har vi et annerledes møte uten egen tale. Bibelvers og små andaktsdrypp blir flettet inn mellom allsangene. Møtene blir tilrettelagt ut fra lokale forhold og variasjoner, og så langt som mulig bruker vi lokale forsangere. Det er også fint om lokale sangkrefter kan delta i møtet, forklarer Tveiten.

Han forteller at han har fått mange positive tilbakemeldinger på disse sangmøtene.

Bevisstgjøring. I temasamlingene ønsker musikkonsulenten å gi hjelp til bevisstgjøring om sangen og musikkens verdi i forsamlingslivet. På ledersamlingene kan man samle ledere i en krets og få tips til nye sanger eller snakke om hvordan man kan arbeide målrettet med kor og forsamlingssang.

– Jeg håper det vi tilbyr kan bli til velsignelse for de lokale forsamlingene, sier Tveiten og legger til:

– Dette er målet med arbeidet mitt.

Vil du og din forsamling benytte dere av musikkonsulenten? Ta kontakt på telefon 56 31 42 48.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.