Permisjon light for generalsekretæren

FORDYPNING: Karl Johan Hallaråker skal fra 15. februar jobbe spesielt med tilrettelegging av åndelig lederskap på bedehuset. FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Egill J. Danielsen I perioden 15. februar til 1. september vil generalsekretær Karl Johan Hallaråker være fritatt for en del av de daglige lederoppgavene ved ImFs hovedkontor på Bildøy. Hallaråker skal hovedsakelig fordype seg i […]

Hallaråker

FORDYPNING: Karl Johan Hallaråker skal fra 15. februar jobbe spesielt med tilrettelegging av åndelig lederskap på bedehuset.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Egill J. Danielsen

I perioden 15. februar til 1. september vil generalsekretær Karl Johan Hallaråker være fritatt for en del av de daglige lederoppgavene ved ImFs hovedkontor på Bildøy. Hallaråker skal hovedsakelig fordype seg i spørsmål om åndelig lederskap på bedehuset. I tillegg skal han jobbe spesielt med økonomi og organisering i ImF – blant annet nyordning av misjonstilskuddet som er kretsenes ”kontingent” til Forbundet sentralt.

Hallaråker har jobbet i 22 år som generalsekretær og rektor på Bildøy, og skulle egentlig  fra 15. februar ha en ren studiepermisjon for kun å jobbe med konkret tilrettelegging av åndelig lederskap og tilsyn i Indremisjonen.
– Manglende avklaring om misjonstilskuddet fra kretsene, samt andre store oppgaver som omorganisering av ImFs skoledrift har imidlertid ført til at det ikke blir en fullstendig permisjon for meg likevel, sier Hallaråker.
Han vil fungere som generalsekretær hele perioden, men en del daglige lederoppgaver på kontoret vil bli delegert til Kjell Hauan.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.