Medierosen til Erik Thorstvedt

    SNILLERE: – Thorstvedt lærer oss å le med, i stedet for å le av. Det er en viktig motvekt til andre reality-programmer der vi lærer mobbekultur og den sterkestes rett, sier Eivind Algrøy (t.v.) i Familie & Medier. FOTO: F&M Det var en glad Thorstvedt som mottok prisen Medierosen fra Familie & Medier under […]

 

 Erik Thorstvedt  
SNILLERE: – Thorstvedt lærer oss å le med, i stedet for å le av. Det er en viktig motvekt til andre reality-programmer der vi lærer mobbekultur og den sterkestes rett, sier Eivind Algrøy (t.v.) i Familie & Medier. FOTO: F&M

Det var en glad Thorstvedt som mottok prisen Medierosen fra Familie & Medier under Nordiske Mediedager i Bergen, nylig. Thorstvedt fikk overlevert prisen like før Gullruten lørdag, hvor han var med å hente inn to andre priser.
Da ”Heia Tufte” ble lansert var det ett av få realityprogram som ikke hadde et element av mobbing eller innbyrdes konfliktskaping i seg. Thorstvedt tror mange mediefolk ble overrasket over mangelen på ”onde” elementer.
– Jeg tror nok enkelte ikke helt forstod hvordan noe slikt kunne bli en suksess. Nå har vi imidlertid vist at et så positivt realityprogram også kan selge, sier Thorstvedt til Familie & Medier.
Medierosen deles ut vår og høst til en person eller en redaksjon som har fremhevet det gode i mediene. Familie & Medier har lagt merke til Thorstvedts klare standpunkt og tro på menneskers potensial. I møte med pressen har han uredd frontet et positivt menneskesyn. KPK.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.