Søker lærere til byggfag

   POPULÆRT FAG: Elevtallet på byggfaget tilsier at det er en attraktiv linje. Rektor ved KVS-Bygland, Ommund Tveit, kan tilby spennende lærerstillinger for dem som vil arbeide med ungdom.FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV Av Kjell Hauan Rektor Ommund Tveit er litt bekymret. Da Sambåndet snakket med han i slutten av mai, var ennå tre undervisningsstillinger i byggfag ubesatt.– Vi […]

 

  
POPULÆRT FAG: Elevtallet på byggfaget tilsier at det er en attraktiv linje. Rektor ved KVS-Bygland, Ommund Tveit, kan tilby spennende lærerstillinger for dem som vil arbeide med ungdom.
FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kjell Hauan

Rektor Ommund Tveit er litt bekymret. Da Sambåndet snakket med han i slutten av mai, var ennå tre undervisningsstillinger i byggfag ubesatt.
– Vi utvider med en stilling på byggfag. Samtidig er det en som skal ha permisjon og en som slutter.
Slik forklarer Ommund Tveit årsaken til at de nå har tre ledige stillinger. Han oppfordrer folk til å søke stillingene.
– Kanskje det er noen som ikke våger å søke fordi de ikke har lærerutdannelse. Men folk med fagbrev kan søke, opplyser rektoren.
– Dette er en mulighet til å kombinere håndverk og misjonstjeneste. Kanskje er det noen som kjenner et kall til å tjene Gud, men de kan ikke tenke seg å bli predikant. Da er KVS-Bygland et godt alternativ, mener Ommund Tveit, som også oppfordrer misjonsfolket til å be for skolen.

Elgjakt i arbeidstida.
Elevtilgangen skulle tilsi at KVS-rektoren kan tilby arbeid på en populær skole. Alt tyder på at det blir helt fullt neste skoleår, det vil si over 70 elever. Men han har mer å friste med.
– Det er store muligheter for dem som er interessert i jakt og fiske. Vi har hytter med fiskevann på heia. En kan til og med gå på elgjakt i arbeidstida! Vi kan tilby en kristen arbeidsplass med store muligheter for den som er interessert i å arbeide med ungdom. Og Bygland er et fint sted å bo, reklamerer Ommund Tveit som selv flyttet til bygda da han ble ansatt ved skolen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.