Nye fusjonsdrøftinger?

 NEDGANG: Antall foreninger er synkende for organisasjonen som driver betelskipet Elieser 6. FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV Av Kjell Hauan Sjømannskirken i Oslo og Oslo og Østfold krets har fremmet forslag til landsmøte i Den indre Sjømannsmisjon (DISM) om å inngå fusjonsdrøftinger med Indremisjonsforbundet. Det forrige landsmøtet avviste et fusjonsforslag fra en veivalgskomité. Nå må landsmøtet nok en […]

  
NEDGANG: Antall foreninger er synkende for organisasjonen som driver betelskipet Elieser 6.
FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

Av Kjell Hauan

Sjømannskirken i Oslo og Oslo og Østfold krets har fremmet forslag til landsmøte i Den indre Sjømannsmisjon (DISM) om å inngå fusjonsdrøftinger med Indremisjonsforbundet. Det forrige landsmøtet avviste et fusjonsforslag fra en veivalgskomité. Nå må landsmøtet nok en gang ta stilling til denne saken.
I følge Vårt Land, vekker forslaget sterke reaksjoner i deler av misjonsfolket. Men nestleder i styret for Oslo Sjømannskirke og tidligere landsstyreleder Jan Paus sier til Kystradioen at medlemstallet og antall foreninger er synkende og at organisasjonen nærmest kan bli helt borte om ikke noe blir gjort.
Landsmøtet i DISM holdes på Bibelskolen Bildøy Bergen i begynnelsen av august.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.