KABB-gave som gleder

 TUNG LAST: – Jeg måtte ta flere pauser da jeg bar dette fra postkontoret, sier diakoniarbeider Audun Myksvoll med et smil.FOTO: BETLEHEM Av Kjell Hauan KABB har den siste tiden hatt en aksjon for å få spredd Bibelen i punktskrift.– Det har vært så gøy å ringe rundt og kunne tilby en gave, sier KABB-diakon […]

tungt å bære... 
TUNG LAST: – Jeg måtte ta flere pauser da jeg bar dette fra postkontoret, sier diakoniarbeider Audun Myksvoll med et smil.
FOTO: BETLEHEM

Av Kjell Hauan

KABB har den siste tiden hatt en aksjon for å få spredd Bibelen i punktskrift.
– Det har vært så gøy å ringe rundt og kunne tilby en gave, sier KABB-diakon Solfrid Leinebø Seljås. Hun forteller at responsen på KABB sin bibelaksjon har vært veldig bra. 28 hele bibler og over 75 nytestament sendt ut til utdanningsinstitusjoner, bibelskoler, folkehøgskoler og organisasjoner.

– Vi har fått mange gode samtaler og mye positiv tilbakemelding. Det har nok også bidratt til større bevissthet rundt den diakonale utfordringen vi har med å legge til rette for blinde og svaksynte i det kristne arbeidet. Så er vi takknemlige for at vi fikk overta disse biblene fra Det Norske Bibelselskap og med det en mulighet til å drive med bibelspredning, sier Solfrid Leinebø Seljås. Hun nevner også at de kan tilby Bibelen på lydfiler (mp3).

Tung bibel
Bergens Indremisjon er en av forsamlingene i ImF som tidligere i sommer mottok
pakke fra KABB.
– En så tung bibel har jeg ikke båret før, sier diakoniarbeider Audun Myksvoll i Bergens Indremisjon med et smil. Han fikk jobben med å hente Det nye testamente i punktskrift på postkontoret, og forteller at han trengte flere pauser på veien tilbake til kontoret i Betlehem. Nytestamentet består av 20 deler og krever 40 cm hylleplass.

– Hvor har dere plassert bøkene?
– Vi har ikke drøftet enda hvor bøkene skal stå, så foreløpig er de på mitt kontor. Men jeg kunne tenke meg å plassere dem slik at de er tilgjengelig for forsamlingen. Det er viktig å gjøre medlemmene oppmerksom på dette tilbudet. Kanskje noen kjenner noen som har behov for denne tilretteleggelsen for å studere Bibelen. Da kan vi etablere en
utlånsordning.

Det har til nå ikke vært etterspørsel etter Bibelen i punktskrift i Betlehem. Audun  Myksvoll håper dette endrer seg når tilbudet blir kjent.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.