Vestbok og Bok & Media inngår partneravtale

 VELKOMMEN INN: Styreleder Inge Ree fra Vestbok og adm.dir Hans Petter Foss i Bok & Media har akkurat signert den nye partneravtalen. FOTO:VILHELM VIKSØY – Utviklingen i bokhandlerbransjen med større og hardere konkurranse har gjort dette nødvendig. Avtalen gjør at vi nå blir en del av et større nettverk, opplyser styreleder i Vestbok AS Inge […]

avtalen i boks... 
VELKOMMEN INN: Styreleder Inge Ree fra Vestbok og adm.dir Hans Petter Foss i Bok & Media har akkurat signert den nye partneravtalen.
FOTO:VILHELM VIKSØY

– Utviklingen i bokhandlerbransjen med større og hardere konkurranse har gjort dette nødvendig. Avtalen gjør at vi nå blir en del av et større nettverk, opplyser styreleder i Vestbok AS Inge Ree.

Han ser flere fordeler med partneravtalen som nå er inngått.

–   For det første får vi del i et større innkjøpsfelleskap. Videre kan vi dra nytte av felles markedsføring og profilering.

 

Nytt navn

Vestbok AS vedtok på ekstraordinær generalforsamling 7.september å gjennomføre en aksjeutvidelse fra 150 til 177 aksjer. Partneravtalen med Bok & Media innebærer at Bok & Media AS blir medeier i Vestbok AS og får 15 % av aksjene. Vestbok sine butikker i Bergen og Norheimsund endrer navn til Bok & Media – Vestbok og Bok & Media -Norheimsund.

 

Inge Ree opplyser at avtalen er kommet i stand etter initiativ fra Bok & Media AS som har vedtatt å avvikle sin butikk i Strandgaten i Bergen i løpet av høsten 2006.

 

SAMBÅNDET

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.