Ny prosjektstilling i ImF-Ung

 NY PROSJEKTSTILLING: Kjersti Hauge Foss skal lede arbeidet med fornyelse av barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp. FOTO:KJELL HAUAN Hun skal lede arbeidet med fornyelse av barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp, og vil samarbeide nært med barne- og familiekonsulenten og en egen prosjektkomité. – Vi er glade for at vi nå kan fokusere ekstra på barnearbeidet på bibelcampen. […]

Kjersti Hauge Foss... 
NY PROSJEKTSTILLING: Kjersti Hauge Foss skal lede arbeidet med fornyelse av barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp. FOTO:KJELL HAUAN

Hun skal lede arbeidet med fornyelse av barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp, og vil samarbeide nært med barne- og familiekonsulenten og en egen prosjektkomité.

– Vi er glade for at vi nå kan fokusere ekstra på barnearbeidet på bibelcampen. Kjersti har god faglig kompetanse og erfaring fra kristent barnearbeid. I tillegg kjenner hun bibelcampen godt, sier misjonssekretær i ImF, Aud Karin Kjølvik. Hun tror det er potensiale til videreutvikling av tilbudet til de minste campinggjestene.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene og har masse ideer. Alt vil nok ikke bli snudd på hodet, for det har vært et bra tilbud også tidligere sesonger. Men det er viktig å satse når det gjelder tilbudet til barna på bibelcampen, sier Kjersti Hauge Foss til Sambåndet.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.