GF er i gang

 BUNADSÅPNING: Generalforsamlingen startet med nesten fullsatt møtesal i IMI-Forum og bunadsprosesjon hvor alle draktene var hentet fra Rogaland. FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Ingjerd Våge Før generalforsamlingen har generalsekretær Karl Johan Hallaråker utarbeidet et utkast til dokument, om lederskap og tilsyn i ImF. – Dette dokumentet skal tas opp til samtale under forhandlingene, og deretter vil […]

  
BUNADSÅPNING: Generalforsamlingen startet med nesten fullsatt møtesal i IMI-Forum og bunadsprosesjon hvor alle draktene var hentet fra Rogaland.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Ingjerd Våge

Før generalforsamlingen har generalsekretær Karl Johan Hallaråker utarbeidet et utkast til dokument, om lederskap og tilsyn i ImF.
– Dette dokumentet skal tas opp til samtale under forhandlingene, og deretter vil Hyrderådet og Forbundsstyret ta endelig stilling til dokumentet etter GF, sier Hallaråker i forkant av generalforsamlingen.

Kvinner i styret?
I år knytter det seg også ekstra stor spenning til valg av forbundsstyremedlemmer. For første gang kan kvinner stemmes inn i styret. De tre kvinnelige kandidatene er: Oddny Oterhals Førde fra Møre og Romsdal Indremisjon, Marit Mulelid fra Bergens Indremisjon og Grete Snildalsli som representerer kvoten fra Finnmark Indremisjon og landet for øvrig.
Generalforsamlingen har om lag 520 påmeldte deltakere. Antall utsendinger er 252, noe som er en økning på ca 50 fra forrige GF på Bildøy i 2005. Årets tema er Norge for Jesus, og styreformann Erik Furnes ser spesielt frem til å peke ut en kurs videre som Indremisjonsfolket kan gå for å nå flere med evangeliet.
Det er ventet over 1000 deltakere på kveldsmøtene fredag og lørdag.   

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.