Endringer hos ImF-UNG

 VIKARIERENDE BARNEKONSULENT: Bjørnar Fjellhaug gleder seg til å reise på leir. (Foto: Øyvind H. Sæthre, Sambåndet) Av Nils-Ove Støbakk   Barnekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn venter barn i januar og vil derfor være ute av reisetjeneste fram til mai. Fram til da vil Bjørnar Fjellhaug være vikar for Ingrid.– Jeg gleder meg, sier Bjørnar til ImF-UNG.no. Bjørnar […]

  
VIKARIERENDE BARNEKONSULENT: Bjørnar Fjellhaug gleder seg til å reise på leir. (Foto: Øyvind H. Sæthre, Sambåndet)

Av Nils-Ove Støbakk  

Barnekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn venter barn i januar og vil derfor være ute av reisetjeneste fram til mai. Fram til da vil Bjørnar Fjellhaug være vikar for Ingrid.
– Jeg gleder meg, sier Bjørnar til ImF-UNG.no.
Bjørnar er 28 år, kommer fra Sotra og jobber til daglig som lærer. Tidligere har han jobbet både i Rogaland Indremisjon og Midthordland Indremisjon.
– Endelig skal jeg også få jobbe i Forbundet sentralt, jubler den kommende barnekonsulenten.

Samtidig går barne- og familiekonsulent Lisbeth Hjortland opp i stilling, fra 80 til 100 prosent, fra 1. desember. Hun vil få ansvar for barnearbeidet på Lyngdal Bibelcamp, i første omgang til og med august 2008.
– Dette er vi veldig godt fornøyd med. Lisbeth kjenner campen, og var også med i prosessen med utviklingen av opplegget som var for barn sommeren 2007, sier daglig leder, Kenneth Foss.

Les hele saken på ImF-UNG.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.