Sommerstevnet er i gang

  NY MØTEHALL: For to år siden ble Sommerstevnet arrangert i Lyngdalshallen. Bildet er fra onsdagens åpningsmøte i den nye og større KVS-hallen.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen – Vi forventer opp mot 1600 besøkende under møtene fredag og lørdag kveld, sier leder for programkomiteen, Kenneth Foss. Sørlandssommeren viser seg fra sin beste side, […]

   
NY MØTEHALL: For to år siden ble Sommerstevnet arrangert i Lyngdalshallen. Bildet er fra onsdagens åpningsmøte i den nye og større KVS-hallen.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

– Vi forventer opp mot 1600 besøkende under møtene fredag og lørdag kveld, sier leder for programkomiteen, Kenneth Foss.

Sørlandssommeren viser seg fra sin beste side, og Foss tror forholdene ligger til rette for en god opplevelse både menneskelig og åndelig i dagene som kommer.

– Først og fremst vil vi at mennesker skal få åndelig utrustning og inspirasjon til hverdagene og høsten som kommer. Slik at de kan kjenne kraft til å leve som kristne på arbeidsplassen, skolen og på bedehuset, sier programsjefen.

Under åpningsmøtet talte Irene Krokeide Alnes. Hun understreket stevnets motto:
– «På bølgelengde» minner oss om at det finnes en Gud som sender sine signaler ut over hele verden. De er så sterke at når de når et menneske – og det kommer på bølgelengde – da forvandles menneskelivet fra dag én.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.