– Helbredelser på Pitstop

 PITSTOP-DELTAKERE: Bernt Olav Rimmereid (23), Linn Kristin Løvfall (18), Torstein Fosse (27), Anders Sætre (21) og Christoffer B. Tomren (20) var aktive deltakere på Pitstop. FOTO:ØYSTEIN LID Av: Øystein Lid ImF-UNG sitt årlige ungdomsarrangement Pitstop ble i helgen avholdt i Bergen. Med et rikholdig seminarprogram ble det lagt mye vekt på å utruste ungdommene til å […]

deltakere på pitstop... 
PITSTOP-DELTAKERE: Bernt Olav Rimmereid (23), Linn Kristin Løvfall (18), Torstein Fosse (27), Anders Sætre (21) og Christoffer B. Tomren (20) var aktive deltakere på Pitstop. FOTO:ØYSTEIN LID

Av: Øystein Lid

ImF-UNG sitt årlige ungdomsarrangement Pitstop ble i helgen avholdt i Bergen. Med et rikholdig seminarprogram ble det lagt mye vekt på å utruste ungdommene til å formidle budskapet om Jesus. Blant temaene var Den Hellige Ånd og nådegavene, helbredelse og evangelisering, der deltakerne ble utfordret til å formidle og praktisere sin tro på en konkret måte. Under helbredelses-seminaret med misjonær Torstein Bjorland fikk tenåringene også be for hverande om å bli friske fra diverse plager. Bjorland fortalte etter seminaret at to deltakere hadde opplevd å få en vond fot og en skulder helbredet.

– Ikke ekstrautstyr.
Under seminaret om Den Hellige Ånd og nådegavene oppstod livlig diskusjon blant de tilstedeværende om hvor mye vekt temaet burde ha i kristne sammenhenger, hvilke muligheter, men også fallgruver som finnes i menigheter som i stor grad har vektlagt dette. Etter seminaret ble det også gitt mulighet til å be om å bli utrustet med nådegaver.
– Å bli fylt av Ånden er ikke valgfritt ekstrautstyr for pinsevenner, men det er for alle, sa seminarleder Torstein Fosse.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.