Ny cd fra Manna

Materialet spenner fra norske bedehussanger og salmer til sanger med moderne snitt fra amerikanske vokalgrupper, ifølge korets egen pressemelding. Nådens gåte er en ren a cappella plate hvor korets dirigent Torbjørn Aadland har skrevet mange av arrangementene. Manna er et kor tilknyttet Bergens Indremisjon, Betlehem. Koret, som feiret tiårsjubileum i fjor, består av ti menn […]

 
Materialet spenner fra norske bedehussanger og salmer til sanger med moderne snitt fra amerikanske vokalgrupper, ifølge korets egen pressemelding. Nådens gåte er en ren a cappella plate hvor korets dirigent Torbjørn Aadland har skrevet mange av arrangementene.

Manna er et kor tilknyttet Bergens Indremisjon, Betlehem. Koret, som feiret tiårsjubileum i fjor, består av ti menn i alderen 25-35 år. De neste månedene vil koret promotere cd-en, særlig i Hordaland. Dersom forsamlinger ønsker besøk av koret, er det bare å ta kontakt, skriver Manna i pressemeldingen, hvor de også oppgir internettadressen www.mannaweb.no.

SAMBÅNDET

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.