Medierosen til Vigleik Brekke

 VARMER: Vigleik Brekke får prisen i det året Kystradioen må legges ned på grunn av manglende fornyet konsesjon. FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV Familie & Medier har valgt å gi Medierosen 2009 til Vigleik Brekke. Han er styreleder i Norsk Lokalradioforbund og redaktør i Kystradioen. Brekke tildeles prisen for sin pionerinnsats for lokalradio i Norge. I 25 år har […]

  
VARMER: Vigleik Brekke får prisen i det året Kystradioen må legges ned på grunn av manglende fornyet konsesjon. FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV

Familie & Medier har valgt å gi Medierosen 2009 til Vigleik Brekke. Han er styreleder i Norsk Lokalradioforbund og redaktør i Kystradioen. Brekke tildeles prisen for sin pionerinnsats for lokalradio i Norge. I 25 år har Brekke vært tro mot lokalradioens opprinnelige tanke og levert lokale nyheter som ellers ville ha forsvunnet i nyhetsstrømmen. En stolt Brekke mottok prisen på Familie & Mediers landsmøte i Oslo onsdag 29. april.
– Det var fantastisk å få den, og jeg opplever det som ganske prestisjefylt. Særlig det at en lokalradio får prisen. Det er en oppmuntring, og det er ekstra spesielt siden vi er 25 år i år, uttaler Brekke. Les mer på www.fom.no
Familie & Medier/Sambåndet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.