Vil bevisstgjøre barneledere

GLEDER SEG: Barne- og familiekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn er stolt av programmet på barnelederkonferansen. (FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Nils-Ove Støbakk – Det er jo Lisbeth Hjortland som har planlagt det meste, men jeg kjenner jeg er stolt av programmet og gleder meg til å gjennomføre det, sier barne- og familiekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn. – […]

Ingrid Kvam Steinsha...
GLEDER SEG: Barne- og familiekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn er stolt av programmet på barnelederkonferansen. (FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Nils-Ove Støbakk

– Det er jo Lisbeth Hjortland som har planlagt det meste, men jeg kjenner jeg er stolt av programmet og gleder meg til å gjennomføre det, sier barne- og familiekonsulent Ingrid Kvam Steinshamn.

– Hva er egentlig en «barnelederkonferanse»?

– Det ligger jo litt i navnet, da, ler Ingrid.

– Men vi tenker at dette skal være for alle som ønsker å være kristne barneledere, fra ving og yngreslag til barnekor og eventuelt andre ting.

Vågalt tema
Temaet for årets konferanse er «En hammer i Guds hånd».

– Det er tenkt kanskje litt mer vågalt enn bare hammer som et redskap. En barneleder kan forhåpentligvis bygge opp og hjelpe til med gode ting, men så har du også en makt og muligheten til å ødelegge ting, hvis du ikke helt hva du gjør, forklarer barne- og familiekonsulenten.

Noe av målet med helga er altså å gjøre deltakerne bevisste på positiv og negativ makt en har som barneleder.

– Men det blir mye fokus på tips til hvordan en kan gjøre ting også. Så det blir ikke bare fokus på maktrollen.

Utsatt påmelding
Edvard Thormodsæter skal ha to bibeltimer med overskriftene «Jeg og Jesus» og «Jesus og jeg», der noe av poenget blir at en må ha et nært forhold til jesus for å gjøre den jobben en skal gjøre. I tillegg blir det forskjellige verksteder, med alt fra presentasjon av søndagsskoleopplegg til drama og hobbyverksted.

I fjor var det i underkant av hundre deltakere på konferansen.

– Så håper jeg vi blir enda flere i år, sier Ingrid Kvam Steinshamn. Hun kan også opplyse om at påmeldingsfristen er utsatt fra 15. til 25. september.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.