Ny dato for kurs-comeback

Av Nils-Ove Støbakk – Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy. Håper på hundreDet er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå. […]

Av Nils-Ove Støbakk

– Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy.

Håper på hundre
Det er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå.

– Målgruppen er alle fra 18 år og oppover. Langt oppover! Men dette blir et år for å begynne igjen, så vi får komme skikkelig igang igjen etter hvert.

Prestasjonsangst
– Det blir fokus på sang og musikk, men også på det å komme sammen som musikkledere. Vi har blant annet lovsangsledelse som et nytt tema i sammenhengen, med litt bevisstgjøring og kunnskap om det. Ellers så kan du få undervisning i sang, kordireksjon, barnekorledelse og spille i band, sier Solveig Algrøy.

– I tillegg skal vi ha et veldig spennende seminar om prestasjonsangst. Det blir utrolig spennende og noe som absolutt går inn i det som har med musikk og lederarbeid å gjøre.

Brosjyren for arrangementet kommer i løpet av september.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.