«Sambåndet» bytter navn

NYTT NAVN: Medieavdelingen i ImF er mer enn bare bladet Sambåndet. Derfor bytter de nå navn til ImF Media.. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV) Av Egill J. Danielsen – Grunnen er at medieavdelingen driver med mye mer enn å lage organisasjonsbladet Sambåndet, opplyser medieleder Torgeir Hauge. Han håper det rydder opp – og ikke minst kommuniserer bedre utad – […]

 
NYTT NAVN: Medieavdelingen i ImF er mer enn bare bladet Sambåndet. Derfor bytter de nå navn til ImF Media.. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Egill J. Danielsen

– Grunnen er at medieavdelingen driver med mye mer enn å lage organisasjonsbladet Sambåndet, opplyser medieleder Torgeir Hauge.
Han håper det rydder opp – og ikke minst kommuniserer bedre utad – når det offisielle navnet nå har blitt ImF Media. Ledergruppen i ImF vedtok det nye navnet etter forespørsel fra den nye medielederen på nyåret.

Mange produkter
– ImF Media driver grafisk produksjon, ImFs nettsider, minitrykkeri, er involvert i radioarbeid og har ansvaret for evangeliseringsnettsiden omGud.net. Da blir det ganske feil når denne avdelingen på folkemunne kalles «Sambåndet» forklarer Hauge.

Ikke minst ønsker Hauge å tilby grafiske tjenester og enkle trykkeritjenester i indremisjonslandskapet. Han tror det blir lettere med en ryddig navnepolitikk.
– Vi ønsker å markedsføre tjenestene våre mot kretser, skoler og andre institusjoner i ImF-familien. Vi lager gjerne brosjyrer og plakater, og skal være konkurransedyktig i pris på trykking av små og mellomstore opplag.

ImF Media vil også få sin egen logo etter hvert, for å markere skillet i forhold til Sambåndet-merkevaren.

Navnetrend i ImF
Det nye navnet på mdieavdelingen føyer seg inn i rekken av to andre nye ImF-navn de siste årene; ImF Trossamfunn og ImF-UNG. ImF Media skrives uten bindestrek i motsetning til ImF-UNG. Hauge forbereder alle eventuelle innringere på at de vil bli møtt med et hyggelig «ImF Media» når de ringer avdelingens telefonnummer.
– Og om du vil snakke med Sambåndet, er du altså kommet på rett plass, understreker medielederen.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.