Feil Sambåndet i posten

 GAMMELT NYTT?: Sambåndet nummer 5 kom aldri fram til abbonentene. I stedet ble nummer 4 ved en feil sendt ut to ganger. – Vi beklager sterkt, sier Torgeir Hauge. (FOTO:SAMBÅNDET) – Når våre lesere går og venter på nytt lesestoff, er dette selvsagt svært beklagelig. Vi ønsker å gi våre lesere det de betaler for. […]

  
GAMMELT NYTT?: Sambåndet nummer 5 kom aldri fram til abbonentene. I stedet ble nummer 4 ved en feil sendt ut to ganger. – Vi beklager sterkt, sier Torgeir Hauge. (FOTO:SAMBÅNDET)

– Når våre lesere går og venter på nytt lesestoff, er dette selvsagt svært beklagelig. Vi ønsker å gi våre lesere det de betaler for. Når vi av ulike årsaker ikke klarer dette, må vi kompansere på andre områder.

Bladet blir ikke sendt ut på nytt, men det neste nummeret som er datert 8. mai, vil være et utvidet nummer som også inneholder en god del av stoffet i nummer 5.
– Merkostnaden med trykking og utsendelse av nok et blad er så stor, at vi ikke ser dette som en god, helhetlig løsning. I stedet velger vi derfor å gi leserne mer innhold i mai-nummeret, og håper dette blir godt mottatt hos våre abonnenter, sier Hauge.
________

Har du noe på hjertet: ta gjerne kontakt med oss på sambaandet@imf.no

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.