Arbeidermøtet i gang

Over 130 deltakere er påmeldt til uken som startet tirsdag kveld.

– Dette kommer til å bli veldig bra, sier Kenneth Foss, daglig leder i ImF-UNG. Han har vært leder for programkomiteen og kjenner godt til programmet som venter.
– Det er et godt og sammensatt program og mye folk, så jeg kjenner forventningene er der, sier han like før åpningsmøtet tirsdag kveld.

Mer enn 130 ansatte, tillitsvalgte og noen pensjonister, er ventet til årets samling. De kommer fra alle deler av forbundssammenhengen; skoler, kretser, foreninger og ImF sentralt. I tillegg deltar også hele T2-klassen ved Bibelskolen.

Tre ønsker
Arbeidermøtet holdes som tidligere på ImFs bibelskole på Bildøy og rektor Roald Kvam ønsket folket velkommen med tre perspektiv fra Josva kap 5. v 13-15
– Jeg har tre personlige ønsker for det nye året. Ikke forsett, for de bryter vi bare, men ønsker, sier Kvam.

– Det første er å flytte fronten fra et «oss-de» til «så sier Herren», sier Kvam og blir godt mottatt. Det neste er et ønske om nåde nok til å utvide horisonten til Guds perspektiv.
– Vår rolle er å virke i mellomrommet, i den tiden fra han som kom, kommer igjen. Dette er ikke et venterom, men et arbeidsrom. Der skal vi få bevege oss og virke – etter hans perspektiv.

Det tredje ønsket han deler med deltakerne på arbeidermøtet, er å kunne leve mer i kontrasten enn i skansepreikene.
– Noen har fått et oppdrag til å stå på barrikadene og løfte fanen høyt, men de fleste av oss skal få være hverdagskristne. Der skal vi få leve ut kontrasten mellom lys og mørke, sier Kvam med et ønske om gode dager for alle på arbeidermøtet.

Livestream
Det har også generalsekretær Erik Furnes.
– Halvparten av forutsetningen for en god uke ligger i rammene som er lagt. Den andre halvparten har du ansvar for. Det er et krevende program, og utbyttet avhenger av hvor mye du selv invisterer i fellesskapet og samlingene. Men jeg håper og ber om at vi får gode dager sammen, sier han.

Nytt av året er at flere av samlingene også sendes direkte på internett. http://www.livestream.com/imfung er stedet å følge disse. En del av undervisningen vil også bli tilgjengelig på ImF-UNG sin Podcast i etterkant av arbeidermøtet.

Arbeidermøtet avsluttes med arbeiderfesten fredag kveld.

2 replies
 1. Roald Evensen says:

  Shalom!

  Kom ikke å si at ImF ikke er på hugget!
  Dette er bare kjempe bra!
  Takk til dere som bruker tid og krefter på dette.

  Hilsen

  Roald Evensen
  Forkynner ImF

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Kjetil Fyllingen. Kjetil Fyllingen said: RT @imfung: Over 130 deltakere er påmeldt til arbeidermøte til ImF som startet tirsdag kveld… http://tinyurl.com/2v9car4 […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.