Slutter i ImF, blir programleder

Solveig Konstanse Algrøy har sagt opp stillingen som sang- og musikk-konsulent i ImF. Fra 1. april blir hun programleder for Noreas nye nettsatsing: iKirken.no

– iKirken.no skal bli et kristent fellesskap på internett. Målgruppen er mennesker mellom 20 og 40 år, sier en engasjert Solveig. Hun er nylig ansatt i en 50 prosent stilling for å dra det hele i gang.

– Jeg skal først og fremst være programleder, men vil også være produsent og bidra til å utvikle det norske konseptet nå i starten, sier hun.

Kjent konsept
– iKirken.no er en norsk versjon av lifechurch.tv og nettstedet skal både gi undervisning, nå nye mennesker og skape et fellesskap for de som søker dit. Hver uke skal det også produseres en ny «gudstjeneste» som kan følges når det passer de besøkende best.

– Men vi har også et mål om å føre mennesker inn i et fastere fellesskap ved å lede dem til en lokal menighet, cellegruppe eller bibelgruppe.

Krevende
Solveig er i dag ansatt som musikklærer på Bildøy bibelskole og sang- og musikk-konsulent i ImF. Planen er å fortsette ved bibelskolen, men oppsigelsen til ImF er levert.

– Det har vært fire spennende år der jeg har fått være med på mye spennende i lag med flotte kolleger, men jeg kjenner også at jeg har nådd en viss metning. Det er krevende å alltid skulle favne bredt og nå flest mulig sjangermessig hver eneste gang. Det skal bli godt å ha en smalere målgruppe å forholde seg til, sier en ærlig Solveig.

Solveig er ansatt i iKirken.no fra 1. april. Dato for oppstart av selve nettstedet, er ikke endelig avklart.

1 svar
 1. Roald Evensen says:

  Shalom!

  Supert. Stå på. Lykke til.Gud velsigne satsingen og mulighetene til å nå nye mennesker med det HIMMELSKE OG EVIGE!

  Hilsen

  Roald Evensen

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.