Familieleir med Blå Kors

For de som ikke har mulighet til å dra på ferie på egenhånd.

Også i år arrangerer Blå Kors familieferier flere steder i landet, melder Blå Kors. Målgruppen er familier som ikke har mulighet til å dra på sommerferie på egen hånd, og Blå Kors Ferier er et tilbud for familier som har rusproblemer nært inn på livet. I år arrangeres ni ferier, like mange som i fjor. Fisking, riding, bading og ikke minst nye venner er noe av det en slik ferie kan inneholde.

Blå Kors-feriene er et konkret resultat av TV-aksjonen for tre år siden. I år er mange av Blå Kors-feriene knyttet opp mot aktivitetene til Barnas Stasjon. Barnas Stasjon i Trondheim setter for eksempel kursen mot Rondeheim Fjellskole i Rondane. Ellers arrangeres det ferier både i Østfold, Vestfold og på Sørlandet.

KPK