Frelsesarmeen innstifter rusfri dag

– Fordi vi vil at flest mulig skal få gode ferieminner, sier Knut Haugsvær.

Frelsesarmeen melder på sine nettsider at organisasjonen ser at rusmidler er et vesentlig hinder for positiv utvikling og livsutfoldelse. Ved å gjøre 8. juni til rusfri dag, ønsker Frelsesarmeen å sette fokus på at rusfrihet også er frihet fra skade og utrygghet, og at dagen blir en dag for solidaritet og ansvar. Dagen skal markeres over hele landet, i regi av virksomheter i Frelsesarmeen.

Det er opprettet en egen Facebook-side for dagen, og der er det allerede 7000 mennesker som har sagt at de vil være rusfri denne dagen.

– Det er flott at denne markeringen engasjerer folk. Og jeg er glad på vegne av alle barna som blir skånet fra utrygghet og redsel ved at voksne holder seg unna alkoholen, sier kaptein Knut Haugsvær som leder Rusfri dag-prosjektet. KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.