Ny informasjonssjef i Sjømannskirken

Linn Mevold Skogheim (33) er ansatt som Sjømannskirkens informasjonssjef og tiltrer i august.

Mevold Skogheim overtar etter Eva Hille, som etter ni år i Sjømannskirken skal begynne som informasjonsdirektør i Bergen kommune.

– Vi er glade for at Linn har tatt i mot jobben. Hun var åpenbart den beste kandidaten i den store bunken med høyt kvalifiserte søkere, og hun representerer noe nytt og friskt for Sjømannskirken. Vi trenger det Linn kan tilføre Sjømannskirken, sier Thorhild Widwey, leder av Sjømannskirkens hovedstyre til sjomannskirken.no

– Mer enn vafler
Mevold Skogheim har vært Sjømannskirkens webredaktør de siste to årene. Tidligere har hun jobbet ti år som journalist i NRK. Hun sier hun er stolt av å jobbe i Sjømannskirken.

– Mange kjenner oss og vi har et godt omdømme. Men flere må få vite at vi er mer enn vafler. Det er særlig viktig å fortelle om beredskapsarbeidet våre ansatte og frivillige verden over yter til nordmenn, sier den nytilsatte informasjonssjefen. KPK