Rune Larsen svinger seg på TV

Og det skal også Inger Lise Hansen

Rune Larsen er blant deltakerne til årets «Skal vi danse», et underholdningsprogram som sendes på TV2. Det er kanalen som melder dette på sine nettsider. Larsen, kjent som «Lollipop-general», artist og programleder, skal danse sammen med dansepartner Olga Divakova.

Til sammen er ti kjendiser klare for tv-programmet som skal gå på norske skjermer lørdagskveldene. De andre kjendis-deltakerne er: Atle Pettersen («X Factor»-deltaker), Kari Traa, (designer og tidligere OL-vinner), Noman Mubashir (NRK-profil), Stella Mwangi (MGP-deltaker), Lars Bohinen, (tidligere fotballproff), Inger Lise Hansen (tidligere KrF-nestleder), Anna Anka, (Hollywoodfrue), Anders Jacobsen (tidligere skihopper) og Rachel Nordtømme (blogger og friidrettsutøver). KPK