Nytt navn i Sambåndet

T2-student Bjarte Østebø bidrar ut skoleåret.

Bjarte Østebø blir en ny byline på Sambåndet.no det neste året. Han er T2-student ved Bildøy Bibelskole og skal skoleåret 2011/12 ha sin praksisplass i Sambåndet-redaksjonen. Bjarte er 21 år, kommer fra Sandnes og gikk i fjor på disippel-linjen på Bildøy Bibelskole.

– Jeg hadde lyst til å ta et T2-år, og da jeg ble tilbudt denne muligheten, slo jeg til. Jeg vurderer å studere journalistikk på Gimlekollen neste år, og da er dette en veldig fin måte å teste faget på, sier Østebø.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.