Ny redaktør for iTro

Nils Kåre Bøe blir den nye sjefen.

1. oktober tok Nils Kåre Bøe over stillingen som redaktør for Norsk Luthersk Misjonssamband sitt nettsted iTro.no. Han avløste Maria Celine Lundeby som har hatt redaktørstillingen i to år.  Det melder nlm.no.

Bøe kommer fra Oslo og har studert teologi på Fjellhaug og MF, i tillegg til kommunikasjon og livssyn på Mediehøgskolen Gimlekollen. I år studerer han matte på Blindern i tillegg til å jobbe 40 prosent som redaktør for iTro.

– Jeg har jobbet i iTro i en mindre stilling i to år, og gleder meg veldig til å begynne i en litt ny rolle, med nye oppgaver. Vi får iblant høre at iTro betyr noe for ungdom rundt omkring i Norge, og det er et stort privilegum å få være med på det arbeidet, sammen med flotte kollegaer og mange frivillige som jobber med iTro, sier Nils Kåre Bøe til Utsyn. KPK