Fikk pris for dårlig nettside

Nylig ble Sveriges kristne web-”Oscar” delt ut, deriblant en pris til den forsamlingen som hadde størst behov for ny nettside. – Vi synes nok det var ganske komisk, sier pastoren i Missionsförsamlingen i Frykerud, som vant den lite flatterende prisen. Forsamlingen tok prisen med godt humør, og pastor Helena Fagher uttaler til Kyrkans T idning […]

Nylig ble Sveriges kristne web-”Oscar” delt ut, deriblant en pris til den forsamlingen som hadde størst behov for ny nettside.

– Vi synes nok det var ganske komisk, sier pastoren i Missionsförsamlingen i Frykerud, som vant den lite flatterende prisen. Forsamlingen tok prisen med godt humør, og pastor Helena Fagher uttaler til Kyrkans T idning at de ble svært glade for prisen. Premien var nemlig en helt ny nettside, melder Familie & Medier. Prisen til beste menighetsside gikk til Lunds domkyrkoförsamling , og prisen for beste organisasjonsside til Linneahuset. KPK