Kristne filmanmeldelser i USA

De neste sju ukene vil den amerikanske TV-kanalen FOX News servere seerne kristne filmanmeldelser. Det er den kristne organisasjonen Movieguide som skal hjelpe familier til å gjøre gode valg av filmer i filmjungelen. Det melder Familie og Medier. – Vi vil gjøre livet lettere for familien ved å hjelpe de med å gjøre gode valg. […]

De neste sju ukene vil den amerikanske TV-kanalen FOX News servere seerne kristne filmanmeldelser. Det er den kristne organisasjonen Movieguide som skal hjelpe familier til å gjøre gode valg av filmer i filmjungelen. Det melder Familie og Medier. – Vi vil gjøre livet lettere for familien ved å hjelpe de med å gjøre gode valg. Vi vil ikke at de skal måtte betale en haug med penger for å ta med seg familien på kino for så å oppdage: «Ooops, hva har jeg gjort?», sier redaktør Ted Baehr på Movieguides hjemmeside.

Eivind Algrøy i Damaris Norge synes det er gledelig at Fox News vil vurdere filmer basert på mer enn ren underholdningsverdi. Han viser til begrepet om dobbel lytting, altså å lytte først til Guds ord, men også til kulturen, som en god rettesnor. KPK

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.