Pinsebevegelsen vedtok felles trosgrunnlag

På Pinsebevegelsens lederkonferanse LED12 sist uke ble det for første gang vedtatt et felles trosgrunnlag for bevegelsen. Det nye grunnlagsdokumentet som ble vedtatt omfatter et felles trosgrunnlag, prosesser for godkjenning av forkynnere og innlemmelse og utmeldelse av menigheter i Pinsebevegelsen. Det er første gang i historien at Pinsebevegelsen, som består av frie selvstendige menigheter, vedtar […]

På Pinsebevegelsens lederkonferanse LED12 sist uke ble det for første gang vedtatt et felles trosgrunnlag for bevegelsen.

Det nye grunnlagsdokumentet som ble vedtatt omfatter et felles trosgrunnlag, prosesser for godkjenning av forkynnere og innlemmelse og utmeldelse av menigheter i Pinsebevegelsen.

Det er første gang i historien at Pinsebevegelsen, som består av frie selvstendige menigheter, vedtar et felles dokument som omhandler trosgrunnlag, visjoner og retningslinjer, melder Korsets Seier.

Dokumentet ble vedtatt under forutsetning av at det foretas visse endringer som kom fram i samtalen i forkant av avstemningen. Disse endringene vil bli presentert under Pinsebevegelsens samtaleforum i slutten av mai. KPK