Barnebibel-app på topp

I samarbeid med Hermon Forlag har Jarle Waldemar lansert to nye barnebibel-apper. De har fått navnene ”Min lille barnebibel” og ”Bibelen for minstemann” og skal passe til de aller minste i norske familier. Appene ble nylig lansert, og appen ”Bibelen for minstemann” ligger nå på andreplass for mest solgte bok-app i kategorien Books. Appene har […]

I samarbeid med Hermon Forlag har Jarle Waldemar lansert to nye barnebibel-apper. De har fått navnene ”Min lille barnebibel” og ”Bibelen for minstemann” og skal passe til de aller minste i norske familier. Appene ble nylig lansert, og appen ”Bibelen for minstemann” ligger nå på andreplass for mest solgte bok-app i kategorien Books.

Appene har flere utvalgte historier som Jarle Waldemar har lest inn. Barna kan selv lese, ta opp sin egen eller foreldrenes stemme, eller lytte til den innleste versjonen.  Med animerte tegninger, lyder og touch-aktiverte funksjoner får barna høre om Daniel i løvehulen, Jesus når han stiller stormen, David og Goliat, se supersterke Samson, og høre trompetene i det Jerikos murer faller – og mange flere historier.

– Vi er glade for å kunne gi småbarnsforeldre muligheten til å lære barna bibelhistoriene i form av interaktive apper. Det er spennende å benytte stadig nye plattformer til å presentere Bibelens tidløse innhold. Foreløpig er appene kun tilgjengelig for iPhone og iPad-brukere, men vi vurderer også å lansere de for Android-enheter, sier Møyfrid Balsnes, sjefsredaktør for digitale medier i Hermon Forlag.

 


0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.