Ny bibelcamp, nytt bygg

For første gang i historien inviterte Nordmøre og Romsdal Indremisjon til «Bibelcamp ved Hustadvika». Og kunne samtidig innlosjere deltakerne i splitter nytt soveromsbygg.

Været var som bestilt på Frænabu Misjonssenter da flere hundre mennesker samlet seg til ulike aktiviteter, møter, turer og kulturkvelder den første uka i juli.

– Det var bare å smile om kapp med sola, sier en strålende fornøyd kretsleder for Nordmøre og Romsdal Indremisjon, Arild Ove Halås.

Tidligere bibelskolelærer Annbjørg Barane var hovedtaler på stevnet, og gav en helhetlig gjennomgang av de ulike bønnene i Fader Vår. Dette preget både kveldsmøtene, bibeltimene og andaktene. I tillegg deltok ulike sang- og musikkrefter.

På dagtid tok arrangørene deltakerne med seg ut på både «vikingtokt», klippfiskmuseum, besøk i fjellhuler og kalkgruver, samt arrangerte på OL, juletrefester og kulturkveld med temaet «der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

Les mer om arrangementet på kretsens egne nettsider.

Ny fløy og dugnad.
Den nye bibelcampen ble en verdig avslutning for byggeperioden som har pågått på misjonssenteret det siste året. De siste dagene i juni ble nemlig den nye soveromsfløya på Frænabu Misjonssenter, som ligger på Farstad, fullført. Nybygget inneholder 13 soverom, samt panoramasalong og kjøkken.

Arild Ove Halås, er imponert over innsatsen til misjonsfolket.

– Bygget har kostet 5 millioner kroner, hvor rundt 1 million kan regnes som dugnadsinnsats, sier Halås.

Hele eller deler av den nye soveromsfløyen kan leies ut separat, uavhengig av annen bruk av stedet.

– Det er økende etterspørsel etter å leie Frænabu til både kurs, konferanser, møter og bryllup. Så å si hver eneste helg året rundt skjer det noe, og med 13 nye soverom kan aktiviteten økes enda mer, sier Halås.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.