Nytt om navn i forbundet

Blant endringene i ImF-staben er Jostein Skutlaberg, som har sagt opp sin stilling som undervisiningskonsulent.

Jostein Skutlaberg slutter

Jostein Skutlaberg har sagt opp sin stilling som undervisningskonsulent i ImF. Skutlaberg har vært i stillingen i 9 år, men har de siste månedene hatt permisjon fra stillingen og jobbet som vikarprest i Nord-Norge. Han har også reist som forkynner i sin tid i ImF.

Før han begynte i ImF hadde Skutlaberg bakgrunn blant annet som prest i Den norske kirke og som misjonær for NLM og NMS i Japan.

 

Kjell Hauan ansatt i ImF Sør

Indremisjonskretsen på Sørlandet har ansatt Kjell Hauan som administrasjonsleder. Hauan går dermed inn i et tett samarbeid med nyansatte kretsleder Torgeir Skrunes. Han overtar stillingen etter Ole Kristian Øydna. Hauan bor i Kvinesdal, og pendlet i flere år til Bildøy, hvor han arbeidet som medieleder i ImF sentralt. Han sluttet i denne stillingen ved utgangen av 2006, og har siden den gang vært trailersjåfør.

 

Gunnar Ferstad i permisjon

Forsamlingsleder Gunnar Ferstad i Betlehem, Bergens Indremisjon, har fått innvilget studiepermisjon i tre måneder. I tillegg har styret innvilget en og en halv måned ulønnet permisjon slik at Ferstad vil være i permisjon sammenhngende fra 15. august og ut året. Administrasjonsleder Kenneth Hjortland vil fungere som daglig leder for Bergens Indremisjon i permisjonstiden, mens eldsterådet vil håndtere det åndelige lederskapet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.