Mer av samme «preik»

Førsteopplaget på 2.000 eksemplarer av boka Dagens Preik er allerede utsolgt fra Sambåndet Forlag.

– Det var ikke annet å gjøre enn å bestille nok et opplag, sier forlagssjef Willy Landro om den positive utfordringen.

Det nye opplaget er like stort som det første av boka, som inneholder 31 andakter spesielt rettet mot ungdom. Boka er gitt ut i fellesskap med ImF-UNG og står i tett relasjon til nettsiden preik.tv.

– På preik.tv kan man se utdypende video- og tekstmateriale til enkelte av andaktene i boka, sier nettkonsulent Kjetil Fyllingen i ImF-UNG, som forøvrig er en av fire forfattere i boka. Han understreker at det på nettstedet finnes andre andakter og ressurser også, og at det dermed ikke er samme innhold på nett og i bok.

SE OGSÅ: Reklamevideo for preik.tv til høyre.

Andaktene er skrevet av Kenneth Foss, Vegard Soltveit, Stine Mari B. Våge og overnevnte Fyllingen. De er korte og med et tydelig budskap, som passer for både søkende, nyfrelste og noe mer erfarne kristne.

– Det er spennende når bøker selger så godt som dette, og det tyder på at vi har truffet et behov ute blant folk. At prisen er så lav som den er, har sannsynligvis noe å si også, mener Landro.

Erfaringene med konseptet har vært så gode at det fra ImF-UNGs side vurderes å følge opp med ny bok til neste år.

Prisen per bok er 30 kroner, men ved å kjøpe store pakker kan man komme helt ned i 10 kroner. Dette skyldes en arv som ble gitt til Sambåndet Forlag, og som styret har valgt skal gå til subsidiering av evangeliseringsfremmende bøker. Landro opplyser at de gode avtalene på priser også vil gjelde for det nye opplaget.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.