Jesusfilm-appen er her

Førsteinntrykket er spennende, sier Jarle Haugland i Familie & Medier

Jesusfilmen er snart vist over hele verden. Den er oversatt til mer enn 1150 språk og vist i de mest avsidesliggende busher. Nå lanserer Jesus Film Media en egen Jesusfilm-app. Og den er tilgjengelig på mer enn 1100 språk, melder Familie & Medier. Jarle Haugland, daglig leder i Familie & Medier, synes dette er spennende. Han har lastet ned den nye appen.

– Ved første øyekast virker dette veldig bra. Jeg liker spesielt delingsfunksjonen som gjør det lett å dele filmene i sosiale medier. Dette kan bli et godt redskap for evangelisering, sier han. 

– Film hjelper oss til å komme i prat om det åndelige på en naturlig måte. Vi håper appen vil inspirere åndelige samtaler og knytte flere mennesker til det livsforvandlende budskapet om Jesus, sier Erick Schenkel, lederen for The Jesus Film Project, til Charisma.

Om man har Android eller iOS får man gratis tilgang til et bibliotek bestående av 66. 000 videosnutter. Originalfilmen blir tilgjengelig, og det samme gjelder 61 undervisningsbolker på mer enn 1150 språk, samt flere filmer.  KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.