Pareli-helg i Bergen

Konserter både lørdag og søndag fra bedehusbandet i Bergensdistriktet.

Lørdag kveld er det Bergens Indremisjon som er arena. Etter ungdomsmøtet, ca 2200, stiller Pareli til konsert. Dagen etter deltar de i Håtta du Songjen i Ostereidet kyrkje kl 1700.

– Gruppen Pareli møttes på Kongshaug Musikkgymnas, hvor tre var elever og to var lærere. De spiller hovedsakelig salmer og bedehussanger fra det rikholdige utvalget som finnes i norsk kirke- og bedehuskultur. Både gamle og nye salmer får sin rettmessige plass som et forkynnende evangelium og presenteres i smakfulle arrangementer som passer for et bredt publikum, skriver Pareli i sin pressemelding. 

Frontfigur, Arne Pareli Pedersen kommer opprinnelig fra Harstad. Han studerer nå sang hos Harald Bjørkøy ved Griegakademiet i  Bergen. Allerede som 15-åring ga han ut sitt første album med salmer og bedehussanger. Han har vokst opp med dette repertoaret og formidler det med troverdighet og innlevelse.

LES MER: Guttedrømmen ble virkelighet

Arne Pareli Pedersen er også ansatt i en deltidsstilling som sangevangelist i Indremisjonsforbundet der han blant annet har turnert sammen med Marit & Irene.

– Pareli er et flott tilbud med høy musikalsk kvalitet. De kommuniserer godt med bred aldersgruppe, og de  har stort fokus på forkynnelsen i sangen, sier Aud Karin Kjølvik i ImF.

Hun forteller også at de tidligere har deltatt både på NLMs generalforsamling og ImFs Sommerstevne i Lyngdal.

– Mottakelsen har vært veldig god begge plasser.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.