Lettere krank sponset av kretsene

En overrasket Erik Furnes fikk fredag overrakt en ny sykkel, av lettvektstypen, til innsamlingsturen sin fra Bergen til generalforsamlingen i Lyngdal.

– Erik uttalte jo i Sambåndet at han ville bruke den gamle sykkelen sin, men den er lite tjenlig til en så lang tur. Derfor har noen av oss tatt initiativ til å gjøre turen litt lettere for ham, sier personalleder Aud Karin Kjølvik i ImF til Sambåndet.

Sponset

Fredag ankom hun Bildøy med den nye sykkelen i bilen, innkjøpt til en god pris hos Intersport Evje.

– Dette var veldig overraskende og utrolig kjekt, sier Erik Furnes, få minutter etter at han har mottatt sykkelen.

– Kretsene som er tilsluttet ImF, har sponset sykkelen for å gi Erik en god dytt. Sykkelen er mye lettere og bedre enn den han har, og derfor har vi gitt dette stuntet navnet «Turen lettere for Erik», sier Aud Karin Kjølvik.

Og generalsekretæren innrømmer at han, etter å ha startet oppkjøringen på sin gamle sykkel, innså at det kom til å bli en tung reise.

– Jeg hadde begynt å lete på Finn.no etter et alternativ. Den sykkelen jeg nå har fått, er en lettvekter som helt sikkert er velegnet til formålet, sier en glad generalsekretær.

Bibelskolen

Avhengig av trasévalg kan turen bli på opptil 500 kilometer. Hensikten er ikke først og fremst mosjon, men å skape blest om det pågående generalvedlikeholdet av Bildøy bibelskole. Prosjektet har en ramme på 20 millioner kroner, og det er budsjettert med 4,4 millioner kroner i gaveinntekter. En konkurranse i ordspillet Wordfeud på ImFs arbeidermøte i januar ble starten på innsamlingen. Den resulterte i at mange skrev seg opp for en gave på 500 kroner til bibelskolen dersom Erik Furnes når fram til Lyngdal på to hjul.

Generalsekretæren tenker å bruke fire dager på turen, med sannsynlig oppstart 11. juli. Han skal holde bibeltimer på Lyngdal Bibelcamp i uke 29, og så er det generalforsamling i uka etter.

Og hvis noen skulle lure på ordet «krank» i tittelen på denne saken, betegner altså det pedaler, pedalarmer og pedalakselen på en sykkel og må ikke forveksles med hvordan man kan føle seg etter en kraftanstrengelse.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.