Ny sesong av «Reisen hjem»

Venke Knutson er Egil Svartdahls gjest når tredje sesong av serien starter søndag 23. mars.

I serien, som sendes på TV2, presenteres norske kjendiser og deres troshistorie. Svartdahl tar personene med seg tilbake til stedet der troen deres ble formet eller avfeid. Først ute er popartisten Venke Knutson (35), og da går turen til hennes hjemsted Birkeland i Aust-Agder, der man blant andre besøker tante Marit og onkel Per Gunnar, og hvor man også avlegger et besøk på bedehuset.

Egil Svartdahl har hatt Knutson på blokka helt siden serien startet, og han er glad for at hun nå sa ja til å medvirke.

I de tre neste programmene får seerne møte skuespilleren Ingar Helge Gimle (57), illusjonisten Alexx Alexxander (29) og sangeren og skuespilleren Helene Bøksle (32).

Egil Svartdahl sier til BirkenesAvisa at man har prøvd å mikse sesongene med litt forskjellig type mennesker, både yrkesmessig, kjønnsmessig, geografisk og med litt forskjellige historier, slik at det skal bli en viss variasjon.

I programmene søker Svartdahl etter brytningspunkter i folks livshistorier.

– Det finnes som regel i en tros- eller livshistorie et nullpunkt der det står og vipper den ene eller den andre veien. Og Venke er veldig åpen om hva som skjedde da hun ble skilt og hva det fikk å si for hennes trosliv, sier Svartdahl som lover at man får se sider ved Venke og hennes historie som er veldig gripende. KPK

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.