Spent på leder-respons

Tidspunkt og sted for første utgave av ImFs nye lederkonferanse er klart.

Som kjent skal lokale ledere iIndremisjonsforbundet (ImF) få en egen lederkonferanse hvor de kan bli utrustet og inspirert. Konferansen erstatter det tradisjonsrike Arbeidermøtet.

− Det er en lederkonferanse hvor vi spesielt ønsker å nå frivillige ledere på lokale bedehus og i foreninger, forsamlinger og barne- og ungdomslag, forteller arrangements- og markedsansvarlig i ImF, Kenneth Foss.

Tidspunktet for konferansen er nå klart, og det blir den 17.–19. november og vil vare fra fredag morgen til midt på søndag. I tillegg blir det et miniarbeidermøte for ansatte i ImF torsdag 16. november.

St o r s a m l i n g .
− Vi planlegger for 4-500 deltakere, og vi tenker at dette skal bli en årlig konferanse. Nå går vi tidlig ut slik at folk allerede nå kan sette av datoene. Vi vil satse på kvalitet, og vi vil at konferansen skal være aktuell. Det skal være en storsamling, fortsetter Foss.

– Siden dette er første gang vi arrangerer en slik konferanse, blir det spennende å se hvordan responsen blir, legger han til.

F r i v i l l i g e l e d e r e .
− Hvorfor en slik konferanse for frivillige ledere?
− Det aller viktigste arbeidet i ImF skjer lokalt. Mange trenger hjelp og veiledning. Konferansen kan være en måte å utruste lokale ledere. Derfor håper vi at konferansen kan være en inspirasjon som ledere kan ta med seg i det daglige arbeidet. Vi ønsker at det blir mer enn én fra hver forsamling som reiser. Det som er tanken, er at konferansen skal være aktuell for forsamlingene og være et sted hvor de kan få hjelp og veiledning. Da er det bra at det er ere fra forsamlingen der som kan dele tanker.

P r o g r a m m e t .
− Og hvordan blir programmet?

− Når det gjelder innhold, så vil vi satse nettverk. Alle melder seg på et nettverk. Vi planlegger å gi tilbud om 10- 13 ulike nettverk – innenfor forsamlingsarbeid, barne- og ungdomsarbeid, forbønn, veiledning, lovsangsledelse og så videre. Hver dag vil det være et eget program og undervisning for nettverkene. Nettverkene vil være på Bildøy Bibelskole og Danielsen Ungdomsskole Sotra og vil ha tre–fire timers
undervisning. Det vil også bli seminarer uavhengig av nettverk. Så vil vi ha fellesmøter med bibeltimer og kveldsmøter som vil være på Straume Forum.

O v e r n a t t i n g .
Ifølge Foss blir det lagt opp til flere overnattingsalternativer. Det jobbes med å få en avtale med noen hoteller i Bergen sentrum, og leirstedet Fjell-ly er også ledig og kan brukes til overnatting. I tillegg vil en også satse på noe privat innkvartering.

− Hva vil ImF med konferansen?

− Vi vil tre ting: De som kommer, skal få noe faglig, det skal være en fin plass å dele erfaringer, og det er også braå komme sammen for å be for hverandre, nevner Foss.

Etter hvert vil konferansen få en egen nettside med informasjon om påmelding og program.

− Fram mot sommeren håper vi at alt er klart, sier arrangementsog markedsansvarlig i ImF, Kenneth Foss.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.