Lederkonferansen på nett

Stefan Gustavsson og Arne Skagen er blant foredragsholderne som er klare for første utgave av Indremisjonsforbundets lederkonferanse.

− Vi har begynt å annonsere og sender nå plakater og flyers til skoler, kretser og lokale bedehus, sier arrangements- og markedsansvarlig i Indremisjonsforbundet (ImF), Kenneth Foss, til Sambåndet.

Han er hovedansvarlig for den nye lederkonferansen som skal erstatte det tradisjonsrike Arbeidermøtet. I Sambåndet 01/17 fortalte Foss at konferansen blir 17.–19. november på Sotra. I tillegg blir det et miniarbeidermøte torsdag 16. november for ansatte. Nå er programmet mer klart.

Nettverk

− Fredag og lørdag blir det tre–fire timer hvor folk deltar i til sammen 12 ulike nettverk. Det blir fire ulike nettverk innen forsamlingsbygging, tre innen barne-, ungdoms- og familiearbeid, et nettverk for forbønn og veiledning, et eget studentnettverk som bibelskolestudentene vil ha ansvar for, et nettverk for apologetikk og ett–to nettverk på sang og musikk, forteller Foss.

Navn

APOLOGETIIKK: Stefan Gustavsson

Noen av navnene på de som skal undervise i nettverkene, er også klare. I nettverket for apologetikk vil Stefan Gustavsson, førstelektor ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, undervise, mens professor Paul Otto Brunstad ved NLA Høgskolen Bergen vil undervise studentnettverket. Så har man fått Arne Tord Sveinall, førstelektor ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og tidligere leder for sjelesorginstituttet ved Modum Bad, som foredragsholder for nettverket for forbønn og samtale og Arne Skagen og Øivind Augland som foredragsholdere for nettverket for forsamlingsplanting. Utenom nettverkene blir det også ti–femten seminarer man kan delta på. Kretsleder Johan Halsne i Sunnmøre Indremisjon vil være bibeltimeholder.

Nettside

− 15. mai lanserer vi også en nettside der en vil finne all informasjon om konferansen – som program og opplysninger om overnatting, måltider og påmelding. I tillegg vil vi også ha en egen Facebook-side hvor vi vil legge ut nyheter om konferansen, sier Foss og oppsummerer:

− Det er veldig mye bra program og gode ressurser vi har fått tak i.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.