Cartier falske Ballon Bleu anmeldelse med VIDEO

Få ting i denne verden minner så mye om Chateau Versailles Great Hall Ballroom i Paris, Frankrike som Ballon Bleu de Cartier klokken. Akkurat som det berømte palasset, reflekterer hver Cartier Ballon Bleu klokke legemliggjørelsen av kongelig absolutisme og har blitt utropt som en stor prestasjon innen fransk haute couture og i tilfellet med Ballon […]

Få ting i denne verden minner så mye om Chateau Versailles Great Hall Ballroom i Paris, Frankrike som Ballon Bleu de Cartier klokken. Akkurat som det berømte palasset, reflekterer hver Cartier Ballon Bleu klokke legemliggjørelsen av kongelig absolutisme og har blitt utropt som en stor prestasjon innen fransk haute couture og i tilfellet med Ballon Bleu, også sveitsisk ur.

Det finnes mange forskjellige Cartier Ballon Bleu-klokkemodeller og de varierer i størrelse, farge, pris samt materialkombinasjoner. Ikke desto mindre er hver enkelt ulastelig designet og holder svært høye standarder for håndverk.
Hva gjør Ballon Bleu de Cartier så unik?
Denne Cartier-klokkedesignen har den perfekte balansen mellom feminin ynde og slående dristige funksjoner. Denne balansen gjør at kopi klokker breitling også har et veldig maskulint utseende på de større modellene og kronografversjonene av disse Cartier-klokkene for menn.
Bortsett fra den unike blå safir-cabochon-kronen og den karakteristiske småsteinformede kassen som er veldig behagelig å ha på seg, er Cartier Ballon Bleu også tilgjengelig med en elegant og utsmykket guilloche-teksturert urskive et bølgelignende mønster som sees på alle Ballon Bleu-modellene deres. som ikke har en perlemorskive. Disse er vanskelige å etterligne, og den intrikate graveringsmetoden er enda et særtrekk som gjør Ballon Bleu så spesiell.

Hva er de tilgjengelige størrelsene?
Dette er de tilgjengelige størrelsene for en Ballon Bleu Cartier klokke: 28 mm, 33 mm, 36 mm, 40 mm, 42 mm og 46 mm. Mens de fleste av disse størrelsene indikerer en Cartier Ballon Bleu dameklokke med noen få mellomstore klokker, er det også ganske mange Cartier Ballon Bleu herreklokker samt Ballon Bleu Chronographs som vanligvis er 44 mm til 46,8 mm x 47,1 mm .
Hvor mye koster de?

Som muligens den mest gjenkjennelige Cartier klokken, er Ballon Bleu nest etter deres legendariske Tank-serie, hvor prisene kan gå så høyt som $70k i detaljhandelen, mens Cartier Ballon Bleu-prisen starter på rundt $4k og topper på like over $61K når kjøpt helt ny til hele produsentens veiledende pris fra autoriserte Cartier-forhandlere.
På den annen side vil brukte Cartier Ballon Bleu-klokker koste deg litt mindre. Du kan ofte finne Cartier Ballon Bleu-klokker på auksjoner med startbud så lite som $1 661 i brukt stand.

Prisen på Cartier Ballon Bleu klokken avhenger av noen få ting, nemlig størrelsen på klokken, materialet som brukes i produksjonen samt konfigurasjonene av stroppen og skiven. Noen av Ballon Bleu-stroppene er unike farger som en blekrosa for å matche den rosa urskiven på visse Ballon Bleu-modeller. De fleste av Cartier Ballon Bleu klokkene har sølvskiver, mens noen av de avanserte modellene har en elegant gullskive.
På den dyrere siden av spekteret finner du noen få modeller av Cartier Ballon Bleu med en diamantskive og diamantramme, mens andre bare har en diamantramme. I tillegg bruker Ballon Bleu de Cartier klokkene vanligvis enten romertall for timemarkører eller diamanttimemarkører som nesten en signaturstil for urskivene.

Hva får dem til å krysse av?
Når det kommer til kjernen av saken, urverket eller kaliberet som driver Cartier Ballon Blue kopi klokker, foretrekker denne urmakeren å bruke sine egne urverk. Noen modeller bruker et HEQ-verk, Cartier Caliber 057 Quartz-verk.
Cartier Ballon Bleu-klokkene i mellomklassen bruker enten Cartier Calibre 076 automatiske urverk, Calibre 049 eller Calibre 430 MC manuell opptrekksverk. Cartier Ballon Bleu kronografer for menn bruker et Cartier kaliber 8101 MC mekanisk urverk med automatisk oppvikling.
Hva er hemmeligheten som gjør denne samlingen så spesiell?
Helt siden Ballon Bleu de Cartier-kolleksjonen ble introdusert i 2007, holdt den et sterkt segment av luksusklokkemarkedet siden det er like mye et smykke som det er et fint sveitsisk ur med sin sjarm og brede attraksjon. Som en ikonisk klokke fra den franske mesterjuveleren, har Ballon Bleu blitt sett på håndleddene til kongelige som prinsesse Kate Middleton og Hollywood A-lister som Johnny Depp.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.