Cartier Ballon Bleu anmeldelse med VIDEO

I tilfelle du ikke hadde innsikten, enten det er i Hollywood-scenen eller den sveitsiske se-scenen, var det noe ganske vanskelig å gå glipp av produktplassering i den nye Netflix originale actionfilmen med Deadpool-stjernen Ryan Reynolds i hovedrollen som «One» «, milliardærlederen for en useriøs gruppe actionhelter, alle uten navn, bare tall. Lior Raz, (hovedskuespilleren fra […]

I tilfelle du ikke hadde innsikten, enten det er i Hollywood-scenen eller den sveitsiske se-scenen, var det noe ganske vanskelig å gå glipp av produktplassering i den nye Netflix originale actionfilmen med Deadpool-stjernen Ryan Reynolds i hovedrollen som «One» «, milliardærlederen for en useriøs gruppe actionhelter, alle uten navn, bare tall. Lior Raz, (hovedskuespilleren fra den populære Netflix-serien Fauda) spiller Rovach Alimov, den onde tyrannen som blir jaget av disse svært dyktige useriøse agentene.
Denne åpningsscenen glamoriserte Chopards mest uvurderlige smykke. Resten av filmen hadde imidlertid ganske mange av deres dyrebare armbåndsure fremhevet. Hvordan de overlevde innspillingen av denne filmen er et mysterium i seg selv. Det sies at Chopard holdt en stor fest for premieren på 6 Underground hvor de viste frem mange av sine fine produkter. Kanskje til og med Ryan Reynolds replica omega på nett i 6 Underground?

Hvilke klokker var med i filmen?
La oss begynne med en av de 6 underjordiske klokkene som sannsynligvis fanget oppmerksomheten din raskest med sin livlige gule urskive; Chopard Mille Miglia Classic Chronograph Racing Colors (referansenummer 168589-3011). Denne klokken er fra Chopards populære Mille Miglia-kolleksjon og nøt rikelig med skjermtid med et fullskjermsnærbilde av urskiven. Denne klokken er et COSC-sertifisert kronometer med en gangreserve på ca. 42 timer. Siden den er en Chopard kronografklokke, har den en stoppeklokkefunksjon som styres av pusherne på hver side av kronen. Selv om dette sannsynligvis er den mest sporty Chopard-klokke 6 Underground som er omtalt, var det faktisk noen av klokkene deres i denne fullkontakt, eksplosive Michael Bay-filmen.

En annen 6 underjordisk klokke helten bærer på håndleddet er en sporty modell som er omtalt i denne filmen, er den veldig glatte, svarte ops-utseende Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale (referansenummer 168566-3007) Denne breitling replica ble sett flere ganger i scener med skjulte oppdrag som krevde et snikende blikk. Ryan Reynolds ‘klokke i 6 underground har en grå belagt urkasse med en matchende grå urskive. Den har en kraftreserveindikator og drives av det in-house Chopard Caliber 01.08-C automatisk urverk som består av 251 deler og inneholder 40 juveler med en gangreserve på 60 timer.

Når Ryan Reynold ikke sparket du-vet-hva og tok navn mens han var fastspent til nine med kevlar og våpen, kler han seg ut og blir pent med den klassiske Chopard L.U.C. XPS 1860 Officer. Den har en offisers veske som åpnes for å avsløre bevegelsen og er sjokkerende begrenset til bare 100 deler over hele verden. Heldigvis finnes det også en ikke-begrenset versjon av Chopard L.U.C. XPS 1860 uten offiserens etui og det teksturerte mønsteret på den indre skiven. En annen forskjell mellom versjonen med begrenset opplag og standardversjonen er urverket. Chopard L.U.C. XPS 1860 Officer (Limited Edition) drives av L.U.C. Caliber 96.00-L mens standardutgaven kjører på L.U.C. kaliber 96,03-L.
Begge mekaniske bevegelsene har en 65-timers gangreserve aktivert av L.U.C. Tvillingteknologi som gir mulighet for to stablede fat. Doble fat og denne eksplosive filmen ser ut til å gå hånd i hånd. Jeg er bare glad for at når det gjelder vår kjærlighet til kunsten å lage ur, at de ikke knuste disse dyrebare replica klokker norge i stykker som de gjorde med alt annet i denne filmen. Glad for at noen filmer viser litt verdsettelse for håndverkets verdighet og viser en luksusklokke respekten den fortjener.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.