Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Bibelskolen samarbeider med Sambåndet

 Siste utgave av Sambåndet. Derfor er «Nytt fra Bibelskolen» integrert som fire midtsider trykket på bestrøket papir i dette nummeret av bladet. Disse kan nappes ut. Samarbeidet medfører store besparelser for BBB samtidig som de i tillegg til egne abonnenter får bladet med giro ut til alle Sambåndets abonnenter. Som gjenytelse får Sambåndet tilgang til […]

Av admin. Publisert 21. mai 2005.
  
Siste utgave av Sambåndet.

Derfor er «Nytt fra Bibelskolen» integrert som fire midtsider trykket på bestrøket papir i dette nummeret av bladet. Disse kan nappes ut.

Samarbeidet medfører store besparelser for BBB samtidig som de i tillegg til egne abonnenter får bladet med giro ut til alle Sambåndets abonnenter. Som gjenytelse får Sambåndet tilgang til BBB sine adresse-lister. De som tidligere bare har fått BBB sitt blad, vil nå også få Sambåndet fire ganger i året.

Samarbeidet er foreløpig ett års prøveprosjekt. I tillegg til reduserte kostnader for «Nytt fra Bibelskolen», håper vi samarbeidet skal gi flere abonnenter til Sambåndet og økte gaveinntekter til BBB.

Sambåndet

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017