Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Eikemo kretsleder i Finnmark

 FINNMARKS-KALL: Olav Eikemo har sagt ja til å bli kretsleder i Finnmark Indremisjon.(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Egill J. Danielsen – Nå er den siste viktige brikken på plass. Vi gleder oss og takker Gud, sier prosjektleder for den sammenslåtte kretsen i Finnmark, Kåre Eikrem.Etter at de to kretsene Øst-Finnmark Indremisjon og Vest-Finnmark Indremisjon ble til én […]

Av admin. Publisert 16. mars 2007.

  
FINNMARKS-KALL: Olav Eikemo har sagt ja til å bli kretsleder i Finnmark Indremisjon.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Egill J. Danielsen

– Nå er den siste viktige brikken på plass. Vi gleder oss og takker Gud, sier prosjektleder for den sammenslåtte kretsen i Finnmark, Kåre Eikrem.
Etter at de to kretsene Øst-Finnmark Indremisjon og Vest-Finnmark Indremisjon ble til én i fjor, har den viktige stillingen vært ubesatt. Eikrem har som prosjektleder hatt som hovedoppgave å få på plass alle brikker for at kretsen skal bli selvdrevet.

– Olav blir med oss på kretsårsmøtet i Vestre Jakobselv i april, og tar til i stillingen så snart som praktisk mulig etter dette, opplyser Eikrem.

Olav og konen Jorunn er begge ansatt i ImF sentralt i dag, men har hatt arbeid i Finnmark som prioritert oppgave. De kjenner derfor misjonsfolket i nord godt.
Olav Eikemo har tidligere vært kretssekretær i Dalsfjord og Bremanger Indremisjon, som nå er en del av Sogn og Fjordane Indremisjon.

Den nye stillingen har i dag tittelen kretsleder, men er i realiteten det samme som den gamle benevnelsen kretssekretær.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018