Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Eikemo kretsleder i Finnmark

 FINNMARKS-KALL: Olav Eikemo har sagt ja til å bli kretsleder i Finnmark Indremisjon.(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Egill J. Danielsen – Nå er den siste viktige brikken på plass. Vi gleder oss og takker Gud, sier prosjektleder for den sammenslåtte kretsen i Finnmark, Kåre Eikrem.Etter at de to kretsene Øst-Finnmark Indremisjon og Vest-Finnmark Indremisjon ble til én […]

Av admin. Publisert 16. mars 2007.

  
FINNMARKS-KALL: Olav Eikemo har sagt ja til å bli kretsleder i Finnmark Indremisjon.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Egill J. Danielsen

– Nå er den siste viktige brikken på plass. Vi gleder oss og takker Gud, sier prosjektleder for den sammenslåtte kretsen i Finnmark, Kåre Eikrem.
Etter at de to kretsene Øst-Finnmark Indremisjon og Vest-Finnmark Indremisjon ble til én i fjor, har den viktige stillingen vært ubesatt. Eikrem har som prosjektleder hatt som hovedoppgave å få på plass alle brikker for at kretsen skal bli selvdrevet.

– Olav blir med oss på kretsårsmøtet i Vestre Jakobselv i april, og tar til i stillingen så snart som praktisk mulig etter dette, opplyser Eikrem.

Olav og konen Jorunn er begge ansatt i ImF sentralt i dag, men har hatt arbeid i Finnmark som prioritert oppgave. De kjenner derfor misjonsfolket i nord godt.
Olav Eikemo har tidligere vært kretssekretær i Dalsfjord og Bremanger Indremisjon, som nå er en del av Sogn og Fjordane Indremisjon.

Den nye stillingen har i dag tittelen kretsleder, men er i realiteten det samme som den gamle benevnelsen kretssekretær.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017