Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Marit og Irene på Fjell-ly

 HVER KVELD: – Nå er det møter med Marit og Irene i den nye Fjell-ly hallen, forteller Jorunn Nordvik.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen – Kom på møte i Fjell-ly hallen! oppfordrer Jorunn Nordvik.Det forventes storinnrykk når sangevangelistene Marit Stokken og Irene K. Alnes entrer Fjell-ly hallen hver kveld kl. 19.30 fram til 29. april. Leder […]

Av admin. Publisert 15. april 2007.

  
HVER KVELD: – Nå er det møter med Marit og Irene i den nye Fjell-ly hallen, forteller Jorunn Nordvik.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

– Kom på møte i Fjell-ly hallen! oppfordrer Jorunn Nordvik.
Det forventes storinnrykk når sangevangelistene Marit Stokken og Irene K. Alnes entrer Fjell-ly hallen hver kveld kl. 19.30 fram til 29. april. Leder i arrangementkomitéen, Jorunn Nordvik håper også at mange som ikke føler tilknytning til bedehuset finner veien til disse møtene.
– Mange sender barna sine på leir på Fjell-ly, eller kanskje har de selv vært her på leir som barn. Nå kan du komme og oppleve det vi har å by på for voksne, sier Jorunn.
Både i tale, sang og musikk, vil budskapet om Jesus stå i fokus.

Ekte glede
– Alle mennesker ønsker å ha det godt inni seg. Vi søker fred for hverandre og våre nærmeste. Da er det viktig å søke på rett plass. Ingen gir slik fred som Jesus gjør, det har jeg selv erfart i mitt liv. Kom til Fjell-ly og opplev det samme du også, oppfordrer Jorunn.
Hun legger til at fordi alle mennesker er skapt av Gud, er det noe i oss som ikke har det fullkomment godt uten at vi har møtt Jesus.
– Kirkefaderen Augustin sa det så fint for mange hundre år siden: «Herre, mitt hjerte er urolig inntil det finner hvile hos deg». Og Hebreerbrevet 4, vers 7 oppfordrer oss til å åpne oss opp for Gud: «I dag, om dere hører hans røst, da forherd ikke deres hjerter!», siterer Jorunn.
Hun understreker at alle kan komme på møtene, få sitte i fred og ro og lytte til Guds ord. Det er evangeliet som må nå inn til menneskenes hjerter, ikke «mas» fra andre kristne, mener Jorunn.

Variert musikk
Mange ulike sangkrefter blir med på møtene: Vik mannskor, ungdomskoret Kenanja, mannskoret Manna, Nordhordlandsmusikken og en jentegruppe fra divisi med flere.
Møtene arrangeres hver kveld fra 18.-29. april, utenom mandag 23. Det blir bønnemøte hver dag kl. 19.00. Arrangør er Sotra Indremisjon og bedehusene på vestsiden av Sotra.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017